Arriba el cap de setmana i no vols
que els teus fills se’l passin mirant una pantalla?

Accés al Club Explorador

“Descobreix i valora el meravellós món que ens envolta i que no es pot viure a través d’una pantalla”
El Club Explorador neix amb la voluntat d’oferir bones oportunitats per a què els infants de 3 a 12 anys integrin en la seva personalitat conceptes tan potents com el respecte per l'entorn, la solidaritat i els hàbits saludables, entre altres valors essencials per a les properes generacions.
El món animal, el clima, els boscos; tots ells ens permeten aprendre embrutant-nos i viure grans aventures. Per això en Verdy us proposa formar part d'un Club que tot infant hauria de viure abans de fer-se gran.

Per pertànyer al Club Explorador us haureu de descarregar gratuïtament el PDF que trobareu a continuació. En aquest document apareixen 30 + 1 activitats a la natura que haureu de superar per a ser membres del Club. Aquestes activitats bé les podeu fer amb nosaltres en les rutes guiades que anirem oferint, o bé fer-les pel vostre compte.
Mitjançant les nostres xarxes socials, els vostres pares hauran de compartir com a mínim una fotografia de cadascuna de les activitats del Club, per a assegurar que heu complert tots els reptes. Un cop fet això, ens haureu de contactar; rebreu un diploma com a membres del Club Explorador i un seguit de premis fantàstics que us estan esperant.

Ara només us falta enviar-vos el document, calçar-vos les botes de muntanya i preparar-vos per viure tota la família 30 + 1 experiències increïbles.
Que comenci l’aventura!

Envia't gratuïtament el PDF d'accés al Club!

Descobreix algunes de les nostres activitats!

Observa els éssers
que viuen en una bassa

Munta a cavall

Visita una granja

Banya’t en un riu

Agafa mores silvestres

Fes snorkel
envoltat de peixos

Fes figures amb fang

Camina sota la pluja

Baixa per un riu
en una embarcació

Construeix una cabanya

Menja fruita
directament de l’arbre

Arriba al destí amb
un mapa i una brúixola

Contempla les estrelles

Cerca petjades d’animals,
follets i fades

Llegeix contes
enmig del bosc