Perquè ser solidari, també pot formar part del joc!

“Els Socials”

“Els Socials”

La vida es basa de petits instants de plaer. Aquests poden ser des de prendre quelcom calent un fred dia d'hivern o fer una dutxa refrescant després d’un llarg dia d’estiu.
No tots tenim les mateixes oportunitats per gaudir dels petits plaers que ofereix la vida. És per això que hem d’estar agraïts per tot el que hem rebut i ajudar en la mesura del possible a les persones que no tenen les mateixes oportunitats. Perquè ser solidaris amb aquells que tenen dificultats és una forma de compartir la nostra felicitat amb els altres. D’aquesta manera estem essent persones íntegres i treballem per deixar un món més just per a tots.

Des de Green Emotions hem creat una moneda solidària que hem anomenat SOCIALS. Un Social equival a 50 cèntims d’euro. Mitjançant la realització de les nostres activitats sostenibles, cada participant donarà 2 Socials a organitzacions solidàries del nostre territori. Mensualment en les nostres xarxes socials anirem actualitzant tots els Socials recaptats i amb quines organitzacions treballem per poder ajudar de forma equitativa en el territori.

Veureu que a sota de les activitats que us oferim, hi apareix un comptador global del nombre de SOCIALS recaptats i diners destinats a fins socials.

60

SOCIALS
RECAPTATS

30

EUROS DESTINATS
A FINS SOCIALS

60

SOCIALS
RECAPTATS

30

EUROS DESTINATS
A FINS SOCIALS